Om oss / About us

Sokkegalskap satt i system, endelig:-) Vi er to jenter som strikker og hekler sokker i alle farger, størrelser og garnkvaliteter. Felles for oss er at vi bruker garn som er tiltenkt sokker, dvs garn som er slitesterkt. Navnene våre er Wims og Bittami, og noen av dere har kanskje hørt om oss før - på diverse forum og sånt. Siden vi begge er passe bitt av å strikke sokker til enhver tid, fant vi ut at vi skulle ha en felles blogg.

Sockmadness brought into a kind of system, finally. We are two norwegian girls who is knitting and crocheting sock nearly all the time. The socks are in different yarn, colours and sizes. But one thing is in common for both of us; we use sockyarn which is suitable for socks. Yarn that is durable for wearing. Our nicknames is Wims and Bittami, and some of you may know us from various knitting/crochteing forums. And since we both are a bit sock-crazy we thought we'd have a common blog.

torsdag 3. juni 2010

De 6 første parene i Plungen er ferdige :O)


Da er sokkegalskapen godt igang for min del også. Disse er mine 6 første par i årets 52PP4 galskap.
De heklete sokkene er mitt eget design, og det jobbes med saken å få det nedskrevet. Noe jeg forøvrig har hatt planer om i ett år. Sånt stjeler strikketid, og det vet jeg ikk om jeg vil ha noe av :O)
La sokkegalskapen lenge leve!
Wims

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar